Zakelijk vervoer

Zakelijke luchthaventaxi, vaste prijs !

Ook voor de zakelijke klanten, bieden wij vaste tarieven. Steeds meer proberen bedrijven de kosten voor het Schipholtaxi vervoer omlaag te krijgen. Wat is er dan beter dan een vast taxi tarief. Buiten de vaste tarieven zijn deze ook nog eens voordeliger dan de eerste de beste luchthaventaxi. Deze taxi’s rijden met een taximeter, dus is het altijd maar weer afwachten wat de kosten gaan worden!

Zakelijk, luxe en goedkoop.

Over het algemeen rekenen de zakelijke klanten op een luxer vervoer naar of van de luchthaven. Zeker als er belangrijke gasten overkomen vanuit het buitenland, dan wilt u als bedrijf dat er een representatieve chauffeur staat te wachten, die de klant netjes naar de bestemming vervoerd. Onze vaste tarieven zijn gebaseerd op telefonisch contact na de landing, maar met name voor het zakelijke Schipholvervoer, kunnen wij tegen een kleine meerprijs, uw gasten bij de gate, of de Meetingpoint opwachten met een naambordje. Zakelijke klanten kunnen buiten contant of per credit card betalen, ook op rekening bij ons rijden.


luchthaventaxi zakelijk groepsvervoer.

Zodra er grote groepen gasten aankomen voor bijvoorbeeld congressen, dan kunnen wij luxe luchthaventaxi. busjes inzetten. Deze taxibusjes zijn zeer reprensatief, en hebben altijd airco en vaak lederen bekleding. Uw gasten worden netjes binnen de luchthaven opgewacht, en als de groep compleet is, naar de bestemming gereden. Wij hebben inmiddels al grote groepen mensen naar en van verschillende locaties in Nederland en zelfs van daarbuiten vervoerd. Heeft u speciale wensen voor uw gasten, vraag het ons en wij gaan het voor u regelen!

Luxer dan standaard personen wagen.

Op aanvraag kunnen wij zeer luxe Mercedes-S klasse’s of BMW 7 serie’s inzetten. Het komt regelmatig voor dat er een zeer belangrijke SEO aankomt, of een andere belangrijke gast. Natuurlijk bieden wij zelfs dit niveau vervoer aan tegen schappelijke vaste tarieven.

Vast contract voor vaste klanten.

Wordt u een vaste klant van ons, met maandelijks meerdere ritten, dan kunnen wij u al het vervoer tegen iets lagere tarieven aanbieden. Daarbuiten heeft u natuurlijk de keuze in een contante betaling, op credit card of op rekening.

Beste beentje voor, zakelijke Schipholtaxi!

Wij begrijpen als geen ander, dat het zakelijke vervoer goed moet worden uitgevoerd. Particulier natuurlijk ook, maar zakelijk begrijpen wij dat er een relatie met uw klant vanaf kan hangen. Wij zullen dan ook onze beste chauffeur voor u inzetten, die minstens goed Engels kunnen spreken, en natuurlijk erg service gericht zijn. Zoekt u een taxichauffeur die een andere taal spreekt dan Engels, dat is de kans groot dat wij die kunnen inzetten. Wij hebben zelfs een chauffeur die Japans spreekt!

 • Stap niet in de eerste de beste Schipholtaxi!Bestel on-line, of bel ons voor al u vragen. Op deze site kunt u on-line de taxi bestellen. Wilt u toch iemand aan de telefoon spreken dan kan dat natuurlijk ook. Dus heeft u nog vragen, bel gerust
 • Betrouwbare taxiserviceBuiten onze voordelige taxitarieven,
  kunt u er natuurlijk ook van op aan dat wij de juiste service bieden. De taxi’s verkeren in nette staat, en de chauffeur zijn service gericht. 
  Onze taxichauffeurs hebben meerdere jaren ervaring, waarvan de meeste zelfs al zo’n 15 jaar! Zowel voor particulier als zakelijk vervoer maakt u met onze luchthaventaxi. een goede keus.

  Wij bieden taxiservice tegen budgetprijzen!
 • Taxiwet nadelig voor klanten.In het jaar 2000 is de wet voor taxi’s aangepast.Sindsdien zijn er veel meer taxi’s bijgekomen, wat helaas niet ten goede van de branche is. Het resulteerde namelijk in veel gelukzoekers die het niet zo nauw nemen met de service, tarieven en de kwaliteit.
  Als men tegenwoordig zomaar in een Schipholtaxi stapt, weet men echt niet meer waar men aan toe is. Chauffeurs spreken vaak slecht Nederlands, weten de weg niet, en u betaalt ook nog eens veel te veel geld voor een taxiritje. Gelukkig weet u bij Taxi-Startpagina wel van te voren waar u aan toe bent, en betaalt u zeker niet te veel!