Wie zijn wij?

Taxi-Startpagina, wie zijn wij nou eigenlijk?

Taxi Startpagina is een website waar u zowel een prive als een zakelijke luchthaventaxi kunt bestellen. Buiten Schipholvervoer kunt u ook bij ons terecht voor andere taxiritten. Wij zijn op internet begonnen in het jaar 2000, maar werken al sinds 1990 in de taxibranche. Wij hebben een ontzettend groot landelijk netwerk, dat wij u altijd kunnen bedienen. Zowel prive, zakelijk, met een personenwagen of een verlengde taxibus voor 8 personen!

Taxiwet 2000 en taxi

Sinds de intrede van de nieuwe taxiwet 2000, is het een rommeltje in de taxiwereld. De gedachtes waren leuk van onze regering: meer aanbod, en lagere taxitarieven. Deze twee dingen staan natuurlijk haaks op elkaar. Het aantal taxiklanten moest opeens verdeeld worden over duizenden nieuwe taxibedrijfjes, en dan gaat de prijs natuurlijk niet omlaag maar omhoog. Ook de kwaliteit is gedaald. en er zitten inmiddels echte slechte ondernemers in de taxibranche. Wij wilden het anders doen, en besloten vervoer op internet aan te bieden tegen redelijke en vaste tarieven. Natuurlijk spreekt de juiste taxiservice bij ons voor zich!

Makkelijk de taxi bestellen.

Wat wij wilde was simpel: de klanten moesten via onze website een vast tarief kunnen berekenen en als ze daarmee akkoord gaan de Schipholtaxi kunnen bestellen. Buiten dat geven wij natuurlijk zoveel mogelijk informatie over de verschillende vormen van vervoer, zoals personenwagen of taxibusjes.

Ervaring door meer dan 20 jaar praktijk.

Wij zijn gestart met een taxibedrijf in Antwerpen en Rotterdam en uitgegroeid tot ondernemer met meerdere chauffeurs en taxi’s. Wij hebben gewerkt binnen de grootste taxicentrale van Vlaanderen en Nederland voor het straattaxivervoer, ziekenfonds en algemeen zorgvervoer. De ritten naar en van Schiphol vanaf Amsterdam waren standaard vervoer en werden vroeger gewoon middels een taximeter verreden. Mede door het internet zijn wij vaste tarieven gaan introduceren vanaf verschillende stadsdelen. Na Rotterdam volgde onze vaste tarieven concept voor heel Vlaanderen en Nederland.

Chauffeurs met ervaring.

Wij laten de ritten natuurlijk niet zomaar door onervaren chauffeurs rijden. Wij zetten alleen taxichauffeurs in die naast de wettelijke eisen ook nog eens voldoen aan onze eisen, zoals betrouwbaarheid, service gerichtheid en natuurlijk representativiteit en ervaring!

Bij ons weet u waar u aan toe bent!

Wij zeggen het wel vaker tegen mensen: stap niet zomaar in een taxi. Sinds de taxiwet is veranderd, staan er op de luchthaven allerlei soorten taxi’s met chauffeurs van alle nationaliteiten. Helaas voor de goed willende chauffeurs, spreken deze chauffeurs vaak de Nederlandse taal niet goed en rijden graag een stukje met u om. Daarom zeggen wij: bestel de Schipholtaxi via onze website. U weet vooraf het tarief en wij doen ons best om een nette en goede chauffeur te sturen.!