Taxibusjes

Natuurlijk bieden wij ook taxibusjes aan t/m 8 personen. Bent u met 4 personen en 4 koffers dan kunt u voor onze 6 persoons taxibus kiezen. In deze taxibussen kunnen maximaal 6 personen en ongeveer 5 koffers en wat handbagage. De 8 persoons taxibus biedt nog meer ruimte. Zelfs met 8 personen kunnen er nog eens 8 koffers in mee. Als u nog meer bagage heeft kunt u op verzoek een verlengde bus aanvragen, zodat u zelfs tot 12 koffers en 8 personen kunt laten vervoeren. U ziet voor uw luchthavenvervoer de juisteltaxibus.

Taxibus naar de luchthaven maar veel goedkope

Onze bussen zijn vaak met 6 of meer passagiers voordeliger dan een deeltaxi. Met een deeltaxi betaalt u echt per stoel, en bij ons tot 4 personen niet. Daarboven komt een kleine toeslag. De verschillen kunnen aardig oplopen, terwijl u bij ons in een prive taxi zit, die dus geen andere passagiers meer meeneemt, dan uw eigen familie of zakenrelaties. Zeker als u onze goedkope taxi tarieven vergelijkt met de taxi’s die bijvoorbeeld op Schiphol staan, zijn er grote verschillen. Deze taxi’s rijden namelijk met een taximeter, en hanteren een instaptarief van meer dan 10 euro, plus 2,30 euro per kilometer! Wij hanteren vaste tarieven die veel lager liggen, buiten dat, betaalt u bij ons geen wachttijd in de file.

 Schipholtaxi, luxe zakelijke bus.

 Zowel particulier als zakelijk kunnen wij u met onze taxibussen bedienen. Voor het zakelijk vervoer zetten wij natuurlijk ons beste beentje voor. Wij kunnen voor u luxe taxi bussen inzetten, die voorzien zijn van alle luxe, zoals lederen bekleding en natuurlijk airco. Deze taxibussen worden vaak ingezet voor congressen, waarvan de gasten met verschillende vluchten op de luchthaven aan komen. Wij verwelkomen de gasten vaak bij de Meetingpoint, of de gate, waar een taxichauffeur de mensen opwacht met een naambordje. Als alle gasten verzameld zijn worden ze meteen naar de bestemming gebracht. Natuurlijk rijden de zakelijke klanten vaak bij ons op rekening of betalen met hun credit card.

De keuze aan u, luxe taxi of taxibus.

U ziet, wij bieden alle soorten taxivervoer. Van standaard personenwagen, tot luxe taxibus. Al onze taxitarieven zijn inclusief de btw, en all-inclusive. Er komen dus geen verassingen achteraf meer bij. Bedrijven kunnen op rekening laten rijden, of per creditcard betalen, of natuurlijk contant. Particulier kan er contant betaald worden in de taxi, vooraf per bank of per credit card. Heeft u aparte wensen, zoals een road-trip, of verschillende locaties afrijden met zakenrelaties, alles is mogelijk.

Taxibus naar de luchthaven , goedkoper dan parkeren!

Iedereen weet natuurlijk al dat het parkeren op de luchthaven erg duur is. Voor een weekje ben je zo een hoop geld kwijt, en je moet vanaf de parkeerplaats nog naar de vertrekhal zien te komen. Ook horen wij dat er aan de veiligheid nog wel eens wat schort. Je zal maar terug komen van vakantie en er is ingebroken in je auto. Geen leuke thuiskomst na een wel verdiende vakantie. Dus daarom, neem bij ons de taxi, geen gezeur met bagage, vaste tarieven en de chauffeur staat al op de luchthaven te wachten na de terugkomst van uw vakantie!

Deeltaxi, duurder!

De traveltaxi, RTC, vliegtaxi of taxi haulo zijn met de deeltaxi’s zeker met meerdere personen duurder dan taxi-startpagina. Hoe dat komt is simpel. Wij rekenen per taxi, en hun per persoon. Zeker als u de taxitarieven vergelijkt vanaf 5 personen zijn wij vaak goedkoper dan de deeltaxi. En wij rijden zonder omwegen en zonder vreemde mensen meteen naar of van de luchthaven!